Hoe werken de geurstokjes van Maison Berger Paris?

Het verspreiden van een heerlijk parfum in iedere ruimte.

Wat is het?

De geurstokjes van Maison Berger Paris verspreiden een heerlijk parfum zonder de lucht te reinigen. Het zijn geurstokjes die je neer kunt zetten in praktisch iedere ruimte. Geur is van grote invloed voor de sfeer in huis en hoe je je voelt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de eerste keer de houtkachel aan in de huiskamer, of de geur van een regenbui in een bos vol met mossen. Deze geur en sfeer haal je gemakkelijk in huis met Parfum Berger.

Waarom geurstokjes van Maison Berger Paris en geen andere geurstokjes?

Het grote voordeel van Parfum Berger ten opzichte van andere geurstokjes is dat je de navullingen los kunt blijven aanschaffen. Zo koop je dus niet continu een nieuwe houder, maar enkel de parfum (de geur voor IN de houder). Wel zo voordelig. Bovendien heeft de parfum de hoogste kwaliteit die je kunt krijgen.

Hoe werken geurstokjes? Een gebruiksaanwijzing

Hieronder lees je alles over hoe geurstokjes werken.

Het is erg simpel: vul de houder met de parfum en zet de geurstokjes erin. Met het aantal geurstokjes kan je de intensiteit van het parfum bepalen. Hoe meer geurstokjes je gebruikt, des te meer geur er verspreid wordt. De werking van geurstokjes is dus in principe vrij simpel, maar je kunt veel meer uit je geurstokjes halen door gebruik te maken van onderstaande praktische tips.

Praktische tips

  • Het beste start je met een set bestaande uit houder, geurstokjes en uiteraard de parfum. Er zijn veel combinaties mogelijk, dus het vinden van een leuke set is daarom niet zo lastig.
  • Wanneer je een andere geur gaat proberen, bestel dan direct nieuwe geurstokjes erbij. Deze moet je namelijk ook vervangen wanneer je met een nieuwe geur start.
  • Keer de geurstokjes regelmatig om, zo activeer je de verspreiding van de geur namelijk opnieuw.
  • Met het aantal geurstokjes bepaal je de geur intensiteit. Meer geurstokjes = meer geur verspreiding.
  • Gebruik alleen de originele navullingen van Maison Berger Paris bestemd voor de geurstokjes en parfum voor het optimale resultaat en je eigen welzijn. Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen worden de producten uitvoerig getest.
  • De parfums zijn veilig voor mens & dier. Ze zijn vrij van kleurstoffen en zijn door meester parfumeurs ontwikkeld in Grasse (Frankrijk).