Geurtest

Zoek je een geur die bij je past?

Voor jezelf of om een ander te verrassen? Doe dan nu de geurtest en vindt gemakkelijk een geur die bij je karakter past. Succes gegarandeerd!

Start de test

vraag 1/

In welke outfit voel jij je het best?

vraag 1/

Hoe ziet de ideale date met je partner eruit?

vraag 1/

Van welke geur word je misselijk?

vraag 1/

Welk voedsel maakt je vrolijk?

vraag 1/

Waar vertoef je graag omdat het er lekker ruikt?

vraag 1/

Welke indruk wil je wekken als je nieuwe mensen ontmoet?

vraag 1/

Welke van de volgende opties omschrijft je droomjob?

vraag 1/

Wat doe je om jezelf te ontspannen?

Hoera, gelukt!

Deze geuren passen het beste bij jou

Natuurlijke, frisse geuren zijn helemaal je ding. Je bent het liefst actief bezig en past je gemakkelijk aan in nieuwe situaties. Je liefde voor de natuur komt duidelijk terug in je interieur, waar veel bloemen en houten meubelen in staan.

Yes, gelukt!

Deze geuren passen het beste bij jou

Jij bent lief, pinkt af en toe een traantje weg bij een melige film en trekt bijna altijd een jurk aan als je op stap gaat. Kortom: je bent een echte vrouw. Je charmante, hulpvaardige persoonlijkheid wordt dan ook het best geaccentueerd met een onschuldig bloemenparfum. Eens je jouw favoriete geurtje gevonden hebt, wijk je er niet meer van af. Wees echter niet bang om te experimenteren. Ook in het dagelijkse leven mag je het avontuur wat opzoeken.

Hoera, gelukt!

Deze geuren passen het beste bij jou

Je lacht het leven tegemoet en betrapt jezelf vaak op dagdromen. Je amuseert je het meest in het weekend, wanneer er tal van chique feestjes zijn om af te schuimen. Een parfum op basis van bloemen en kruiden trekt je aan, zolang het maar niet te overweldigend ruikt. De meeste mannen vinden je heel mysterieus en hangen aan je lippen als je iets vertelt. Daar heb je geen problemen mee, want je bent graag het middelpunt van de belangstelling.

Yes, gelukt!

Deze geuren passen het beste bij jou

Je straalt zelfvertrouwen uit en daardoor kijken anderen naar je op. Je gaat bovendien geen (wilde) uitdaging uit de weg en doet meestal waar je zin in hebt. Als anderen je daar niet in volgen, zijn ze wellicht te bang om uit hun comfort zone te komen. Je ideale geur bevat hout-, citrus-, leer-, en/of mosgeuren.